Restaurante Autentik Club reclamación

Añadir a favoritos Imprimir
Precio: Reserva telefónica

Restaurante Autentik Club

Autèntik Club, un restaurant a peu de mar, el nou Bar & Restaurant que podeu trobar al Club Nàutic Bétulo. I, és per això que compta amb una immillorable ubicació: magnífica terrassa davant de mar i a molt pocs metres de l’aigua.

Com que la sala transmet creativitat, professionalitat i personalitat, es crea un entorn agradable i acollidor per esmorzar, fer el vermout, dinar, sopar i, al final del dia, bones copes fins a les dues de la matinada. És una oferta oberta tant a socis/es com a no socis.

Autèntik Club, un restaurant que es basa en una cuina natural, mediterrània, creativa, variada, i treballa amb productes de primera qualitat.

La seva carta ofereix carns i peix fresc del dia cuinats amb brasa de llenya, amanides, varietat d’arrossos, pasta, especialitats i un excel·lent assortiment de tapes

Tot, amb una presentació acurada, per poder-ne gauidir amb la familia, els amics o els clients, perquè cada vegada sigui especial.

Reservar online  • Precio Reserva telefónica
  • Ubicación / Región Badalona

Tipo de cocina

Mediterranea

Direccion – horario

Dirección: Paseo Marítimo s/n ( Club Náutic Bétulo ) Horario: Lunes a Jueves 9h-18h Viernes y Sábado 9h-03h Domingo: 9h-20h

Zona

Badalona

Menú grupos

navidad-club.pdf

Nos interesa tu Opinión

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Para formalizar tu opinión debes realizarla a través de Facebook o registrándote. Fácil y rápido!


Comentar con facebook
Comentar dejándo tus datos

Restaurantes-BCNListado de los restaurantes de Barcelona
Elige Plantilla Página
Posición de Header
Estilo de submenú